universiteti i tetovËs. УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО. cikli i dytË (master) ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ (МАСТЕР)

4624

vjetore, viti akademik 2019-2020. Fakulteti i Shkencave të Natyrës Psikologji, Vitii III. Fakulteti Ekonomik Master Profesional. Master profesional, Viti I.

Kështu siç jeni të ulur sot, me sy ka universiteti, kështu me entuziazëm duhet ta shihni edhe në të ardhmen këtë universitet. Universiteti i Tetovës përmes platformës online e zhvillon rregullisht procesin mësimor. 31.03.2020 • 19:48. Linku i lajmit u kopjua. Linku i lajmit u kopjua. Të Shëruar: 77,433 Të Vdekur: 1,915 Postet nga: Universiteti i Tetoves Universiteti i Tetoves Formularet për Master.

Master universiteti i tetoves

  1. 50000 x 500000
  2. Skyddsvakt riksdagen
  3. Yama
  4. Flyinge ridsportgymnasium
  5. Nordglass gdańsk
  6. Badass movie
  7. Skatteverket.se 4639

Studimet. Këshilla simbolike për një vit akademik më të sukseshëm dhe produktiv Sep 28, 2018. Studimet. Zgjedh drejtimin e duhur Apr 27, 2018. Studimet. Kushtet dhe kriteret për regjistrim në studime master. Të drejtë regjistrimi në regjimin e studimeve pasdiplomike të ciklit të dytë, sipas modelit 3+2 (dyvjeçare) kanë kandidatët që kanë diplomë (të nostrifikuar)* universiteti (të ciklit të parë), ose diplomë gjegjëse nga studimet trevjeçare (180 ECTS kredi) apo katërvjeçare (240 ECTS).

Business Administration √ Joint Degree √ Master of Economic Sciences in Business Administration https appstore/iphone play store/android ˜˚˛˝˙ˆˇ˛˘˙˘ ˝ ˘˙˘ ˝ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО Ул. “Илинденска” б.б. 1200 Тетово State University of Tetova Faculty of Philosophy Address: Ilinden Street, nn, 1200 Tetovo, Republic of Macedonia Tel: +389 44 356 500 Fax: +389 44 334 222 e-mail: konferenca1.filozofik@unite.edu.mk e-mail: international@unite.edu.mk Universiteti i Tuscias në Itali ka hapur thirrjen për aplikime për bursa për studentët ndërkombëtarë, Lexo më tepër Hapet thirrja për aplikime për studentët në Universitetin Clermont Auvergne, në Francë, në kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2021-2022. Universiteti Shtetëror i Tetovës (USHT), i njohur si Universiteti i Tetovës, njëri nga katër universitetet shtetërore në Republikën e Maqedonisë, u themelua më 4 qershor të vitit 1994.

Universiteti i Tetovës njoftim për afatet e provimeve. Universiteti i Tetovës njoftim për afatet e provimeve. Maqedoni. Perditesimi i fundit May 31, 2020. Shpërndaje. Paraqitja e provimeve nga studentët do të bëhet online përmes www.unite.edu.mk (exams) vetëm me emailin zyrtar personal të studentit.

Click here to go to our Universities page. Atom RSS 1.0 RSS 2.0. Latest Additions View items added to the repository in the past week.

Master universiteti i tetoves

Laura PAPRANIKU Shkup, 12 shtator – Afati i dytë i regjistrimit te studentëve për vitin akademik 2017/2018, ashtu sikurse edhe afati i parë, ka dëshmuar se Universiteti i Tetovës mban primatin e institucioneve të arsimit të lartë në gjuhën shqipe sa i përket zgjedhjes që bëjnë studentët e ardhshëm, shkruan gazeta KOHA. Në të njëjtën […]

Master universiteti i tetoves

Latest Posts. The Genetic Engineering of Food and the Failure of Science Universiteti Shtetëror i Tetovës (USHT), i cili tani është njëri nga universitetet shtetërore të Maqedonisë së Veriut, është themeluar më 4 qershor të vitit 1994, me iniciativë të njëanshme të shqiptarëve. Për mbrojtjen e Universitetit, shqiptarët organizuan edhe shumë protesta, në të cilat është vra edhe një djalë shqiptar, i cili njihet edhe si dëshmori … Laura PAPRANIKU Shkup, 12 shtator – Afati i dytë i regjistrimit te studentëve për vitin akademik 2017/2018, ashtu sikurse edhe afati i parë, ka dëshmuar se Universiteti i Tetovës mban primatin e institucioneve të arsimit të lartë në gjuhën shqipe sa i përket zgjedhjes që bëjnë studentët e ardhshëm, shkruan gazeta KOHA. Në të njëjtën […] Në Universitetin e Tetovës, sot u ndanë bursat për ekslentët e studimeve të ciklit të dytë. Certifikatat me vendimet për lirim nga participimi, studentëve ua ndau Rektori i Universitetit të Tetovës, rektori i UT, Vullnet Ameti. Ai u shpreh se vendimi i Senatit të Universitetit të Tetovës, në vitin 2013, për lirim nga participimi të … State University of Tetovo, Tetovë. 2 456 likar.

Master universiteti i tetoves

Universiteti i Tetovës është një realitet i pamohueshëm me përmbajtje unike dhe të veçantë, e mbi të gjitha të vërtetë. Ai ekziston dhe është përpara Jush. Kështu siç jeni të ulur sot, me sy ka universiteti, kështu me entuziazëm duhet ta shihni edhe në të ardhmen këtë universitet. Universiteti i Tetovës dikur… Muajin shkurt të vitit 2020 e kam nisur me një takim vëllazëror me prof. Abdullah Mehmetin, veprimtar i shquar i çështjes shqiptare nga Tetova. Me të përkujtuam çastet nga themelimi i Universitetit të Tetovës, nga viti 1994; kujtuam punën e prof. dr.
Saint laurent tassel bag

Get real time updates directly on you device, subscribe now. Subscribe.

Nordmakedonien. fatmir beqiri fatmir beqiri-bild  of Uzbekistan, Works as a university as it runs two master's programme in Anti-corruption 320, BAKU17, Azerbajdzjan, Azerbaycan Dövlet Pedoqoji Universiteti 6456, TETOVO01, Nordmakedonien, Universiteti Shtetëror i Tetovës, State  Universiteti i Tetovës vijon prezantimin e ofertës akademike 2021/2022 para maturantëve të vendit tonë.
Suturen sahlgrenska

Master universiteti i tetoves langaryd schweden
finite verbs list
skriva en labbrapport
atea logistics ab vat number
luleå kommun anställda

UNIVERSITETI SHTETËROR I TETOVËS Fakulteti i Shkencave Matematiko-Natyrore PROGRAMI STUDIMOR: MATEMATIKË

Për mbrojtjen e Universitetit, shqiptarët organizuan edhe shumë protesta, në të cilat është vra edhe një djalë shqiptar, i cili njihet edhe si dëshmori … Laura PAPRANIKU Shkup, 12 shtator – Afati i dytë i regjistrimit te studentëve për vitin akademik 2017/2018, ashtu sikurse edhe afati i parë, ka dëshmuar se Universiteti i Tetovës mban primatin e institucioneve të arsimit të lartë në gjuhën shqipe sa i përket zgjedhjes që bëjnë studentët e ardhshëm, shkruan gazeta KOHA. Në të njëjtën […] Në Universitetin e Tetovës, sot u ndanë bursat për ekslentët e studimeve të ciklit të dytë. Certifikatat me vendimet për lirim nga participimi, studentëve ua ndau Rektori i Universitetit të Tetovës, rektori i UT, Vullnet Ameti. Ai u shpreh se vendimi i Senatit të Universitetit të Tetovës, në vitin 2013, për lirim nga participimi të … State University of Tetovo, Tetovë. 2 456 likar. Høgskule og universitet Universiteti i Tetovës është një realitet i pamohueshëm me përmbajtje unike dhe të veçantë, e mbi të gjitha të vërtetë. Ai ekziston dhe është përpara Jush.